The Gladiator Workouts

Wat zijn THE GLADIATOR WORKOUTS®?

Dit is het nieuwe, high intensity (groeps)fitness en personal training systeem . THE GLADIATOR WORKOUTS® bestaat in de basis uit 3 fitnessformats die alle drie specifieke fitness-eigenschappen en systemen benadrukken en perfect zijn om te periodiseren. Inhoudelijk hebben de workouts gemeen dat ze de hormoonhuishouding op de juiste manier beïnvloeden. Daarbij zijn ze zorgvuldig ontworpen om zowel kracht, cardio en core te trainen op een functionele manier.

Wat heeft het meeste effect? Niet week in week uit op een loopband of crosstrainer staan of dezelfde krachttoestellen gebruiken. Wat wel effect heeft? Korte, intensieve workouts. Het lichaam telkens weer verrassen en uitdagen. En belangrijker nog, in tegenstelling tot veel trend- en hypetrainingen zul je echt resultaat gaan boeken!

Bij Reyou zijn deze trainingen wekelijks te volgen. Een fantastische manier om snel fit te worden en te blijven en gemakkelijk vol te houden omdat plezier in de trainingen centraal blijft staan.

Doelgroep

In THE GLADIATOR WORKOUTS® vind je een concept van ‘ready-to-use’ trainingschema’s in een mooi en inspirerend jasje. Met een ondersteunend programma dat het geschikt maakt voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid. Onze GLADIATOR-instructors hebben allen hoogwaardige instructie-kwaliteiten motivatieskills en helpen je bij het behalen van je doelen.

THE GLADIATOR WORKOUTS® is voor een brede doelgroep geschikt omdat tijdens de lessen verschillende intensiteitsalternatieven gegeven worden. Dus of het nu gaat om een betere hart-longconditie, een lager vetpercentage of beter kunnen functioneren in het dagelijkse leven, alle fitnessfacetten worden getraind. De instructeur is je coach en motivator maar jij bepaalt de output. Ieder op zijn eigen tempo en binnen je mogelijkheden haal je het beste uit je training.

Ben je nieuwsgierig naar het programma?

Check snel www.thegladiatorworkouts.nl voor de mogelijkheden of bel Reyou: 06 14 42 74 40

wat kan je verwachten

Voedings schema

Eventueel tekst ter verduidelijking

cardio training

Eventueel tekst ter verduidelijking

lifting sessions

Eventueel tekst ter verduidelijking

cossfit training

Eventueel tekst ter verduidelijking

personal weights

Eventueel tekst ter verduidelijking

training tools

Eventueel tekst ter verduidelijking
Scroll naar boven