THE GLADIATOR WORKOUTS® KIDS

beach version

Een unieke kans uw kind kennis te laten maken met dit KIDSprogramma van het succesvolle concept
THE GLADIATOR WORKOUTS®: TGW Kids

Locatie: Beachveld KV Wageningen: Marijkeweg 23, 6709 PE Wageningen
Datum: zondag 27 juni – aanvang 10.00 tot 14.00 uur
(elke training duurt maximaal 45 minuten, de exacte tijden per ingedeelde groep worden zo snel mogelijk na de uiterlijke aanmelddatum aan u gecommuniceerd)
Aanmelding: vóór 22 juni 2021

Een unieke kans uw kind kennis te laten maken met dit KIDSprogramma van het succesvolle concept THE GLADIATOR WORKOUTS®: TGW Kids. In Nederland, België en Engeland is dit concept een groot succes op vele fitnesscentra en bij personal trainers. Het KIDS-programma bevat verschillende workouts die ontworpen zijn het nog in ontwikkeling zijnde lichaam van kinderen te ondersteunen in hun natuurlijke beweegpatronen en functies. De training zal onder leiding staan van Marcel Selekij, gecertificeerd trainer TGW Kids.

Inhoudelijk zal er op individueel niveau rekening gehouden worden met de vaardigheden en fysieke mogelijkheden van de leerlingen.

Uniek is dat een aantal onderdelen in het TGW® KIDS programma zijn gebaseerd op bewustwording en kennismaken met gezonde voeding. Op een speelse manier worden bewegen en kennis over gezonde voeding gecombineerd.

Tijdens de try-out zullen er foto’s en video-opnames gemaakt worden voor promotie doeleinden.
Door mijn kind op te geven voor de try-out geef ik als ouder/voogd of wettelijke vertegenwoordiger éénmalig toestemming voor het publiceren van beeldmateriaal van mijn kind(eren) op de website en op social media van Reyou.
Scroll naar top