Box ‘N Burn

Box ‘N Burn is een uniek concept dat zijn oorsprong vindt in de VS. Box ‘N Burn is een combinatie van fitness en boksen en maakt gebruik van echte bokstechnieken. Het mooie van Box ‘N Burn is dat het volledig no-contact is! Je richt je tijdens de training op je eigen lichaam en vaardigheden. Onder begeleiding van een volledig gecertificeerde Box ‘N Burn-trainer (1 van de 3 in Nederland!) kun je het maximale uit jezelf halen in deze unieke trainingen.

Bij Reyou worden de volgende Box ‘N Burn-trainingen aangeboden:
• Box ‘N Burn
• Boxing HIIT
• Boxing Pads Training

Boxing HIIT

Boxing HIIT is een High Intensity Interval Training waarin gebruikgemaakt wordt van bokscombinaties en bokstechnieken. Deze worden gecombineerd met body en free weight oefeningen waardoor dit een full body workout wordt. Je oefent technieken en combinaties op de Aqua Punching Bag en combineert dit met fitnessoefeningen. Dit alles in een HIIT; een uniek concept wat alleen bij Reyou wordt aangeboden.

Box ‘N Burn

De Box ‘N Burn is een volledig op maat gemaakte personal Box ‘N Burn-training waarin we samen kijken naar wat jouw doel is en hoe we jouw doel gaan behalen. Deze training behoudt het concept van Box ‘N Burn, maar dan op maat gemaakt voor jou.

Boxing Pads

De Boxing Pads is een mooi vervolg op de Boxing HIIT. Bij de Box ‘N Burn pas je in tweetallen de technieken toe die bij Boxing HIIT worden getraind. Doordat je de technieken bij de Boxing HIIT en/of Box ’N Burn Personal al eigen hebt gemaakt ….. kan je bij deze training op een hoger niveau werken aan techniek, snelheid en kracht.

gecertificeerd-boks-training-wageningen
Scroll naar boven